Schiphol

Taxi Hoofddorp Schiphol

Voor vervoer van Hoofddorp naar de luchthaven Schiphol hebben wij diverse mogelijkheden. Ook hier beschikken wij over luxe auto`s en busjes om de vliegvakantie al bij de voordeur te laten beginnen. Bestel een Schipholtaxi bij ons en voorkom onverwachtse verassingen achteraf. Wij hanteren vaste tarieven van en naar Schiphol. Taxi Hoofddorp heeft een uitstekende Schipholservice voor de regio Hoofddorp zoals: Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep, Heemstede, Cruquius, Vijfhuizen, Zwaanshoek, Bennebroek en Vogelenzang.

Om op een luchthaven te komen kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer. Daar zijn nadelen aan verbonden, denkt u maar eens aan overstappen, zware bagage dragen, geen aansluiting hebben em overvolle treinen. Ook als u met eigen vervoer gaat moet u er rekening mee houden dat u b.v. parkeergeld op de luchthaven moet betalen. Uw auto staat vaak onbeheerd met alle gevolgen van dien (schade/diefstal).

Door onze service geen problemen

U wordt vanaf uw huis gehaald en door onze chauffeur naar de vertrekhal op de luchthaven gebracht. U hoeft dus niet te zoeken of ver te lopen. Tevens wordt u op de terugreis vanaf het vliegveld opgehaald bij de aankomshal. Bij Schipholtaxi Hoofddorp bent u bij het juiste adres voor al uw vliegveldservice.

Call Now Button